Cum sa nu dai gres cand montezi autocolant

In proiectele dezvoltate, ca sa nu pierzi timp dar mai ales stricarea produselor achizitionate, trebuie sa investesti in accesorii si ustensile de calitate superioara. Ele vor face diferenta in proiectul tau si vei avea de castigat in achizionarea unor accesorii si ustensile cat mai superioare din punct de vedere calitativ. Cand montezi autocolant, ai nevoie de urmatoarele accesorii:

Banda dublu adeziva

Pe piața, exista multe tipuri de banda dublu adeziva, mai slab sau mai superioare din punct de vedere calitativ. Difereta o face rezistenta la forfecare, la temperaturi extreme Si UV, umiditate și solventi. Ea poate fi realizata din diverse materiale (acril, burete, suport de hartie sau fibra de sticla). In funcție de proiectul si locul pe care dorim sa aplicam autocolantul (suprafata aspra, structurata sau neteda), alegem cea mai buna varianta a benzii.

Banda dublu adeziva ajuta la fixarea suporturilor, ornamentelor, montarea oglinzilor sau diverselor aplicatii pentru industria grafica etc.

Este recomandat sa cautati tipul de banda dublu adeziva in functie de ce obiect doriti sa aplicati si locul unde doriti sa il aplicati.

Cand montezi autocolant foloseste un cutter

Cutterul este cel mai important accesoriu pentru a avea succesul garantat al proiectului. Cutterul trebuie sa fie foarte ascutit si rezistent astfel incat atunci cand vrem sa taiem autocolantul, sa facem o taietura unica si sigura. Sunt mai multe tipuri de cuttere in functie de proiectul pe care doriti sa il realizati si gasiti inclusiv pe site-ul nostru in categoria „Cuttere si lame cutter”.

Cum sa nu dai gres cand montezi autocolant: cutter
Cutterul – o ustensila necesara in montarea autocolantului
Sursa: shutterstock.com

Foarfeca

Autocolantele fiind de mai multe tipuri (simplu, texturat, cu aplicatii speciale), pentru a-l taia avem nevoie de diverse tipuri de foarfeci. Acestea trebuie alese cu grija si tinand cont de toate trasaturile produsului. Investeste intr-o foarfeca profesionala si vei avea siguranta utilizarii acesteia o perioada lunga de timp.

Cum sa nu dai gres cand montezi autocolant: foarfeca
Foarfeca – o ustensila necesara in montarea autocolantului
Sursa: pixabay.com

Cand montezi autocolant foloseste o racleta

Unul dintre top 3 produse indispensabile in montarea unui autocolant, este recleta! Aceasta este foarte importanta pentru ca aplicarea autocolantului corect presupune scoaterea tuturor bulelor de aer si aplicarea cat mai uniforma a acestuia. Ei bine, cu o racleta de calitate putem face acest lucru, fara ajutorul unui profesionit. Exista modele cu diverse duritati in functie de autocolantul pe care dorim sa il aplicam. O racleta de o calitate ridicata practic face munca pentru dvs, fara sa fie nevoie de experienta in domeniul montarii autocolantului.

Sfaturi pentru alegerea unor ustensile de calitate

In primul rand trebuie sa aveti in vedere ca pentru a avea un proiect de succes trebuie ca toate produsele sa fie calitative, inclusiv accesoriile si ustensilele. Acestea din urma le poti folosi si pe viitor, in alte proiecte deci merita o investitie in ele.

Pentru a alege ustensile de calitate trebuie in principal sa le alegi in functie de proiectul pe care doresti sa il realizezi, acestea sa isi plieze utilitatea si caracteristicile pe produsele utilizate in realizarea proiectului. De asemenea, trebuie sa alegi cele mai bune ustensile care sa aiba cel mai bun raport calitate-pret.

Trebuie sa alegi cu grija si sa faci o oarecare cercetare de piata asupra produselor care exista sau ne poti cere informatii telefonic si noi te ajutam cu recomandarile noastre, pentru ca proiectul tau sa fie un real succes!

Cum sa nu dai gres cand montezi autocolant: ustensile de calitate
Ustensile pentru montarea autocolantului
Sursa: shutterstock.com

Ti-au fost utile aceste informatii? Cu siguranta acum vei fi mai atent si vei alege ustensile de calitate care vor rezista o perioada lunga de timp si pe care le vei folosi la multe proiecte.

One Reply to “Cum sa nu dai gres cand montezi autocolant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *