Decoratiuni simple de Craciun folosind autocolantul

Stim ca este abia luna septembrie, insa cu siguranta vreti sa aveti totul pregatit pentru Craciun: decoratiuni, meniul pentru ziua de Craciun, lista cu cadouri etc. De obicei, toata lumea lasa aceste activitati pentru luna decembrie si apoi se aglomereaza, face totulpe fuga si de multe ori nu sunt multumiti de rezultatul final!

Astazi vrem sa va vorbim putin despre decoratiunile de Craciun pe care le puteti realiza cu ajutorul autocolantului. Acesta este o varianta ideala pentru a decora atat bradul cat si casa dvs, in straie de iarna,specifice Craciunului:

Decoratiuni pentru bradul de Craciun cu ajutorul autocolantului

De multe ori, copii doresc sa se implice in crearea ornamentelor pentru bradul de Craciun. Pteti realiza impreuna cu ei decoratiuni si ornamente pentru brad, cu ajutorul autocolantului. Este bine in prima faza sa alegeti ce culori doriti sa folositi in decorarea bradului. Va recomandam combinatii de rosu si auriu, albastru si argintiu sau mov cu argintiu. Sunt combinatii folosite cel mai des in decorarea bradului.

Puteti realiza din autocolant diverse forme (globuri, oameni de zapada, braduti, fulgi de zapada, oameni din turta dulce)  pe care practic pe desenati pe autocolant, le decupati si le aplicati un snur pentru a putea fi agatat in brad. Steluta din varf o puteti realiza tot din autocolant, de preferabil intr-o culoare de auriu sau argintiu si de o marime relativ mare pentru a atrage atentia.

Decoratiuni de Craciun folosind autocolantul
Decoratiuni de Craciun folosind autocolantul
Sursa: pixabay.com

Decoreaza geamurile de Craciun cu ajutorul autocolantului

Pentru geamuri va recomandam sa folositi autocolant alb sau argintiu si sa realizati fulgi de zapada in diverse forme, pe care sa le lipiti pe geam. In felul acesta ei vor fi vazuti atat din interior cat si din exteriorul casei.

Puteti gasi diverse forme ale fulgilor pe internet si doar desenati pe autocolant conturul acestora si ii decupati (de asta se pot ocupa copii).

Decoreaza vesela si masa de Craciun cu ajutorul autocolantului

Masa de Craciun trebuie si ea sa fie decorata in spiritul sarbatorii. Puteti face ornamente dragute folosind autocolantul:

  • Puteti crea meniul scrie de mana pe un carton A3, pe care sa il decorati cu autocolant: globuri, oameni de zapada, braduti, fulgi de zapada.
  • Puteti decora farfuriile si paharele in spiritul Craciunului. Marginea unei farfurii albe poate fi decorata cu verde si rosu, o combinatie ce te duce cu gandul la aceasta sarbatoare.  Si pe pahare puteti lipi fulgi de zapada sau stelute aurii. Indiferent de bautura aleasa, acestea vor straluci cu foc si completa cu succes decoratiunile de la masa.
Decoratiuni de Craciun folosind autocolantul
Decoratiuni de Craciun folosind autocolantul
Sursa: pixabay.com

Decoreaza si personalizeaza cadourile pe care le daruiesti, cu autocolant

Cadourile reprezinta cea mai asteptata parte a sarbatorii, pentru copii. Cu cat cadourile vor fi ambalate si decorate mai frumos, cu atat cei mici vor fi mai entuziasmati. Ce va recomandam noi? Puteti ambala frumos codourile folosind o hartie de ambalat intr-o culoare uni (alb, rosu, verde) si sa decorati ambalajul cu litere si cu diverse forme (globuri, oameni de zapada, braduti, fulgi de zapada) create din autocolant, pe care le lipiti pur si simplu pe cadou. Pe langa faptul ca vor arata foarte frumos sub brad, cei mici vor deschide cadoul cu grija astfel incat sa nu strice decoratiunea.

Bucataria imbracata in haine de Craciun, cu ajutorul autocolantului

Suntem constienti ca gospodinele isi petrec o mare parte din timp cu pregatirile mesei de Craciun. De ce sa nu fie si bucataria un loc imbracat in haine de sarbatoare? Puteti decora bucataria cu ornamente de Craciun create din autocolant. Puteti crea braduti, fulgi de zapada, stelute pe care le puteti lipi pe frigider, faianta sau chiar borcanele cu condimente care sunt la vedere, pe blat.

Voi cum va pregatiti pentru sarbatorile de iarna? Ce decoratiuni folositi? Ati utilizat pana acum autocolantul in proiectele dvs legate de decorarea caminului pentru Craciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *