Fotografii magnetice – Cum pastrezi usor amintirile cu ajutorul foliei magnetice

Fotografiile joaca un rol extrem de important in viata noastra pentru ca practic oprim in loc o amintire, pe care o putem rememora de fiecare data cand ne uitam la o poza.

Ei bine, in articolul de astazi iti vom prezenta cateva idei despre cum poti pastra amintirile cu ajutorul fotografiilor magnetice dar si cum poti crea cadouri inedite folosind o simpla folie magnetica!

Cum putem crea o fotografie magnetica?

Crearea fotografiilor magnetice este foarte simplu de realizat. Este suficient sa aveti urmatoarele ustensile: o fotografie de format 10×15 cm, o folie magnetica de aceeasi dimensiune si putina indemnare. Practic folia adeziva magnetica se lipseste perfect pe poza (atentie sa fie colturile lipite perfect astfel incat sa nu se vada folia magnetica). Si gata. Asta este tot procesul crearii unei fotografii magnetice.

Daca nu aveti fotografii marimea 10×15 cm, puteti cumpara o folie magnetica mai mare si cu ajutorul unui cutter si a unei rigle sa obtineti masura dorita.

Idei de cadouri folosind fotografii magnetice

Ei bine, puteti face un cadou inedit folosind fotografiile magnetice. Urmati pasii mentionati mai devreme si puteti crea un cadou unic si de efect prietenilor dvs.

Ganditi-va cat s-ar bucura bunicii sa aiba pe frigider o poza cu nepotul/nepoata in prima zi de gradinita?

Sau cum ar fi sa oferiti la nunta/botez un suvenir sub forma unei poza cu voi si mirii/copilul botezat?

Practic oferiti cadou o amintire placuta ce va fi rememorata in permanenta.

Fotografii magentice pe frigider
Fotografii magentice pe frigider
Sursa: unsplash.com

Fotografiile magnetice folosite in caminul dvs

Puteti decora caminul dvs cu fotografii magnetice pe care le puteti schimba oricand sau le puteti modifica locul dupa bunul plac. Puteti folosi fotografiile magnetice pe frigider, decorandu-l astfel si rememorand aminti in timp ce luati cina cu familia.

Camera copilului poate fi decorata cu o tabla magnetica pe care isi poate etala fotografiile cu prietenii: din excursie, de la scoala sau chiar cu bunicii, parintii, unchi sau matuse.

Fotografii magnetice - decoreaza frigiderul cu ele
Fotografii magnetice – decoreaza frigiderul cu ele
Sursa: pexels.com

Dvs. cum ati folosi fotografiile magnetice? Vi se pare un mod inedit de a va pastra amintirile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *