Idei pentru redecorarea saloanelelor de infrumusetare

Ne place sa ne rasfatam din cand in cand calcand pragul saloanelor de infrumusetare. Fie ca vrem o schimbare de look sau pur si simplu mergem lunar la tuns, ne place ca locul in care mergem sa arate perfect. Sa fie decorat frumos si curat. Acest articol este dedicat proprietarilor de saloane pentru ca vrem sa va prezentam cateva idei pentru redecorarea saloanelor dvs cat mai frumos, si cu buget redus, desigur!

Redecorarea saloanelor de infrumusetare
Redecorare saloane de infrumusetare – tipsuri si idei
Sursa: pexels.com

Redecorarea saloanelor: Restaurarea obiectelor de mobilier

Ca antreprenor, stii clar ca este o investitie foarte mare sa schimbi tot mobilierul din salon. Ei bine, afla ca poti face acst lucru fara a schimba mobilierul si cu buget cat mai mic. Apelezi la autocolant si recondtionezi piesele de mobilier deja existente. Autocolantul se poate lipi pe suprafata mobilei si avem diversitate in materie de culori, texturi. Va lasam si cateva idei de restaurare a obiectelor de mobilier, pentru inspiratie.

Decorarea peretilor

Peretii trebuie sa fie si ei decorati, cu gust,astfel incat sa creeze un mediu placut de lucru. Puteti opta pentru crearea logo-ului sau denumirii salonului in zona de receptie,urmand ca fiecare camera sa aiba decoratiuni in functie de specificul acesteia: cosmetica, coafor, frizerie, make-up etc. Suntem siguri ca vor da o nota eleganta mai ales daca apelati la culori cat mai pretioase.

Redecorarea saloanelor de infrumusetare - tipsuri si idei
Redecorare saloane de infrumusetare – tipsuri si idei
Sursa: pexels.com

Promotii in vitrina

Puteti decora foarte frumos si vitrina/geamurile din exterior, la care potentialii clienti au acces vizual. Puteti anunta diferite oferte cu ajutorul autocolantului, pur si simplu lipindu-le pe geam. Cu siguranta vor atrage vizual iar numarul clientilor se va mari.

Logo-ul este cel mai important concept vizual al unui bussnes. Asa ca acesta trebuie folosit, sa fie pus la vedere. Putem sa il afisam pe geamurile exterioare, la care au acces trecatorii sau sa il afisam la receptie, pe perete sau pe mobilierul receptiei. Iimportant este ca il putem realiza din autocolant, la comanda, in diverse dimensiuni adaptabile spatiului disponibil din salon.

Redecorarea saloanelor de infrumusetare - tipsuri si idei
Redecorare saloane de infrumusetare – tipsuri si idei
Sursa: shutterstock.com

Etapele aplicarii autocolantului

Mod de aplicare autocolant:

  1. Se curata foarte bine suprafata pe care se aplica autocolantul (fie ca este mobila, geam sau perete) astfel incat sa nu avem urme de praf
  2. Se taie autocolantul cu un cutter insa cu 1 cm ma mult decat suprafața pe care dorim sa îl aplicam. Daca este realizat pe comanda, pur si simplu, il lipim, fiind facut pe dimensiunile dorite.
  3. Se foloseste racleta pentru a lipi uniform autocolantul, racleta fiind un accesoriu de baza pentru un montaj reusit

Alte trucuri pentru o aplicare perfecta a autocolantului:

  • cand se aplica autocolant pe suprafete din sticla, oglinda, plastic (suprafete foarte lucioase), se pulverizeaza multa apa
  • daca se foloseste apa la aplicare, folia se poate repozitiona usor, fara sa faca cute
  • racleta se tine inclinata la un unghi de 45 grade
  • se racleteaza din centrul suprafetei spre margini, sa evitam crearea bulelor de aer
  • daca dupa racletarea intregii suprafete observam o bula de aer, o indepartam usor folosind un ac si racletam zona respectiva.

Ce parere aveti despre decorarea salonului cu ajutorul autocolantului? Voi, ca si antreprenori, preferati sa apelati la reconditionare sau cumparati alt produs/obiect?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *