Schimba culoarea faiantei din baie cu ajutorul autocolantului

Vara tocmai s-a incheiat dar te gandesti la o reconditionare a baii? Totusi nu vrei ca baia ta sa sufere modificari din punct de vedere organizare sau asezare a obiectelor, ci pur si simplu vrei sa modifici culoarea gresiei si a faiantei, insa fara muncitori prin casa si fara mizerie? Noi iti oferim cea mai buna si „in buget”solutie din acest moment: autocolantul!

Astfel, vei obtine o baie noua cat si spune… autocolant!

Exista mai multe modalitati de a aplica autocolantul pe gresia/faianta din baie insa astazi iti prezentam 3 dintre aceste modalitati:

Aplicare placi auto-adezive 3D
Aplicare placi auto-adezive 3D

Aplicare individuala a stickerelor pe placile de faianta

Este atat de usor, incat aceasta aplicare poate fi realizata si de cei mici. Stickerele au propriul adeziv si se aplica foarte usor pe faianta (atentie, aceasta trebuie bine degresata si stearsa). Faianta trebuie sa aiba suprafata neteda si nu cu striatii, cum sunt unele modele de faianta!

Poti aplica diverse stickere pe placile de faianta si sa creezi un loc relaxant si placut vizual in baia ta.

Schimba culoarea faiantei prin aplicarea autocolantului in rola

Ai posibilitatea sa acoperi faianta/gresia din baia ta mai in buget decat de asteptai. Autocolantul de tip rola este ideal pentru ca poti cumpara o cantitate mare iar acest tip de autocolant este si mai ieftin decat cel de dimensiuni tip. Singurul lucru este ca trebuie sa masurati placile de faianta si sa decupati conform masuratorilor.

Per total este mai convenabil, plus ca gasesti tot felul de modele si culori, sau poti crea tu combinatii de culori astfel incat baia sa devina un loc placut si sa poti modifica intreaga atmosfera prin schimbarea culorilor. Fiind autoadeviz, autocolantul se aplica foarte usor cu ajutorul unei raclete, pe gresia sau faianta neteda, curata in prealabil.  

De asemenea, inainte de a aplica autocolant, este bine sa curatati cat mai bine rosturile astfel incat efectul sa fie unul wow!

Schimba culoarea faiantei in baia ta, cu autocolantul de tip rola
Schimba culoarea faiantei in baia ta, cu autocolantul de tip rola

Aplicare placi auto-adezive 3D

Exista si varianta de placi autoadezive care pot acoperi foarte bine gresia si faianta din baia ta. Aceste placi sunt rezistente la caldura si umiditate, fiind recomandate in bai sau bucatarii. Sunt lavabile si foarte usor de intretinut. Se aplica foarte usor, avand deja adeziv si poti modifica foarte usor aspectul baii folosindu-le. Pur si simplu se lipsesc pe faianta neteda si curatata si totul este gata fara mizerie si fara prea mare efort.

Asadar, daca te-ai plictisit de faianta din baia ta, ti-am enumerat mai sus 3 modalitati cu buget redus, de a schimba atmosfera si aspectul baii tale. Si unde mai pui ca efortul de aplicare este minim si nu vei face deloc mizerie in casa?! Te asteptam pe www.autocolant.ro unde gasesti toate materialele de care ai nevoie pentru proiectul tau „do it yourself”.

2 Replies to “Schimba culoarea faiantei din baie cu ajutorul autocolantului”

  1. Buna ziua.Aș dori să colantez frigiderul ( din gri,în alb).Pe laterale si ușă.Credeți că putem colabora în acest sens?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *