La ce se foloseste autocolantul? 5 proiecte creative cu imagini

Iti doresti sa schimbi imaginea casei tale, folosind autocolantul? Si ti-ar placea sa faci totul singur, astfel incat sa te bucuri de realizarea unor proiecte creative, cu buget mic si cu rezultate uimitoare?

Iti prezentam astazi 5 proiecte creative pe care le poti realiza singur, in propriul camin, cu buget mic si timp scurt de executie.

Proiect creativ realizare etichete

Cu ajutorul autocolantului poti realiza etichete ingenioase pentru borcanele cu dulceata, muraturi sau alte preparate pe care le realizezi si le conservi, pentru intampinarea anotimpului rece. Fie le poti crea tu si le poti decupa dupa forma dorita, fie poti apela la o firma care sa iti creeze un template interesant. Apoi tu doar decupezi forma sablonului, lipsesti autocolantul / eticheta pe borcan si notezi ce se afla in acesta. Este un proiect creativ, la care poti participa facand echipa cu sotia, mama care prepara mancarurile pentru iarna.

Proiect creativ: etichete realizate cu ajutorul autocolantului
Proiect creativ: etichete realizate cu ajutorul autocolantului

Proiecte creative decorare camera copil

Camera copilului reprezinta propriul sau Univers, locul in care se joaca, invata, se odihneste si viseaza. Spatiul sau personal trebuie sa-i reflecte personalitatea, gusturile si dorintele, astfel incat camera sa devina o reflexie a ceea ce este.

Atunci cand camera va deveni asemanatoare celei din imaginatia sa, micutul tau se va simti incurajat sa-si lase imaginatia sa zboare, sa faca din visele sale realitate, iar tu, ca parinte, te vei simti implinit sa-ti vezi copilul fericit si mereu cu zambetul pe buze.

Inainte de a va apuca de decorat, este esential sa discuti cu cel mic, sa il asculti, sa-i cunosti pasiunile si sa le dai viata cu ajutorul autocolantului. Puteti pune la la care un proiect creativ,sa stabiliti toate detaliile a ceea ce doriti sa modificati in camera si ce autocolante/stickere veti folosi. Restul, va fi ca o joaca si un timp pretios petrecut impreuna cu copilul tau!

Proiecte creative decorare camera copil cu ajutorul autocolantului
Proiect creativ decorare camera copil cu ajutorul autocolantului
Sursa: unsplash.com

Proiect creativ decorare geamuri pentru o priveliste de vis si intimitate

Cine nu isi doreste o casa cu vedere spre o priveliste superba, desprinsa parca din filme, dar in acelasi timp si intimitate, luminozitate?

Cu totii visam la o casa in mijlocul naturii, situata departe de aglomaratie, cu copacei inverziti, un camp cu flori multicolore, pasarele care sa ne dea desteptarea in fiecare dimineata. Dar cum realitatea de cele mai multe ori bate visul si suntem nevoiti sa ne adaptam, exista solutii care ne pot transforma visul in realitate.

Foliile pentru geam si stickerele decorative reprezinta combinatia ideala pentru ca fereastra ta sa fie ferita de privirile curioase ale trecatorilor, permitand in acelasi timp patrunderea luminii naturale in casa. In plus, aceasta poate fi decorata cu elementele din natura care iti aduc bucurie: pasarele, fluturi, flori, iarba. Puteti include decorarea geamurilor intr-un proiect creativ pentru toata familia. Fiecare ar putea sa isi aleaga un model pentru camera sa, fiind totodata o munca de echipa pentru decorarea creativa a caminului vostru.

Proiect creativ decorare geamuri cu autocolant
Proiect creativ decorare geamuri cu autocolant

Proiect creativ aplicare autocolant pe post de tabla de scris cu marker

Tabla de scris cu marker ideal pentru camera copiilor sau pentru bucatarie. Este un proiect creativ pe care il puteti personaliza dupa bunul plac. Fie ca vreti sa aplicati autocolantul pur si simplu fie ca vreti sa il incadrati intr-un chenar de lemn,plastic sau metal, acesta v-a arata foarte bine si va da o nota diferita fata de alte incaperi.

Plus ca prin acest proiect creativ, protejati peretii si mobilierul din camera copiilor iar in bucatarie o sa fie foarte util pentru ca puteti face o mini lista de cumparaturi sau puteti nota diverse lucruri care nu trebuie uitate.

Proiecte creative tabla de scris cu markerul, realizata din autocolant
Proiect creativ tabla de scris cu markerul, realizata din autocolant
Sursa: unsplash.com

Proiecte creative infrumusetare usi camere

Un alt proiect creativ pe care il puteti incerca in locuinta voastra este crearea unor stickere cu denumiri pentru fiecare camera. Pentru dormitoare puteti pune numele persoanei iar pentru restul camerelor, puteti folosi numele incaperii insotit de un sticker care sa reprezinte acea camera.  De exemplu, la bucatarie, puteti folosi un sticker cu o oala sau o tigaie iar la baie puteti folosi un sticker cu o pasta si o periuta de dinti.

Este un proiect creativ care va va aduce satisfactie si va infrumuseteaza caminul.

Proiect creativ infrumusetare usi cu ajutorul autocolantului
Proiect creativ infrumusetare usi cu ajutorul autocolantului
Sursa: shutterstock.com

Sper ca v-au placut sugestiile noaste de proiecte creative si daca puteti macar unul din ele in practica, asteptam cu interes poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *