Branding auto – Personalizarea masinilor de firma cu autocolant

Folia de autocolant pentru inscriptionari auto reprezinta modalitatea perfecta de personalizare a unui business. Cand vine vorba de evidentierea unei afaceri, acesta reprezinta o solutie inteligenta.  Intrucat cele mai multe autocolante sunt sursa de culoare si instrumente de consolidare a imaginii, acestea sunt elemente proprii activitatii de advertising. Simplu fapt ca ai logo-ul business-ului pe masina, ai o vizibilitate mare din primul moment in care ai parcat masina sau te-ai plimbat cu ea.

Fata de alte unelte de marketing folia de autocolant pentru inscriptionari auto are o arie mare de utilizare. Pot fi folosite pentru cresterea vizibilitatii si crearea unei imagini personale. Atrag prin culoare, dimensiune si forma, deci sporesc personalitatea reclamei.

Exista mai multe tipuri de autocolant pe care le putem folosi pe un autoturism:

Autocolant pentru inscriptionari auto

Multi folosesc autocolante auto pentru infolierea totala a masinii. Altii aleg sa utilizeze un autocolant inscriptionat pentru a promova imaginea unei firme (Sigla, numar de telefon, slogan, site etc). In ambele situatii foliile reprezenta solutii ieftine, eficiente si de durata pentru imbunatatirea imaginii unei firme si cresterea vizibilitatii acesteia.

Avantajul autocolante pentru autoturisme este ca poate fi aplicata fara a necesita aprobari suplimentare. Deci masina poate fi colantata in proportie de 50% fara fi nevoie de aprobarea inspectorilor RAR. Un alt beneficiu este legat de aspectul autoturismului. Un autovehicul acoperit cu autocolant inscriptionat are aspect de nou. Culoarea pare mai luminoasa, in special cand sunt folosite folii de autocolant de calitate.

Durabilitatea este un alt detaliu apreciat la autocolante auto. Tehnicile de lipire folosite confera durabilitate. In fapt in multe situatii operatiunile de colantare sunt atat de complexe ca pot lua locul vopsirii. Specialistii considera ca  folia autocolanta ofera protectie iar procesul de ruginire este intarziat. Pentru ca actioneaza ca o pelicula, apa, gheata si praful fin ajung mai greu la porii de vopsea.

Autocolant inscriptionat pentru geamurile autoturismelor

Foliile autocolante sunt folosite intens si pentru decorarea geamurilor de la autobuzele folosite in transportul comun si privat. In aceste situatii sunt utilizate pentru a spori confortul in interiorul vehiculului, insa acestea sunt utilizate si ca instrumente de promovare a imaginii.

Multe companii aleg sa faca parteneriate cu transportatorii pentru a-si consolida imaginea de brand. In acest fel un autocolant inscriptionat devine un instrument eficient de reclama. Creste popularitatea firmei si a logo-ului firmei. Pe foliile autocolante pot fi inscriptionate datele de contact esentiale pentru desfasurarea activitatii. Prin aceasta metoda se ajunge mai aproape de clientii vizati.

Autovehiculele aflate in permanenta circulatie creaza reclame mai eficiente cu impact mai mare. Pentru ca tranziteaza mai multe zone aduc mai aproape de business oameni din diferite medii. Impactul foliilor autocolante montate pe geamurile mijloacelor e transport este mai mare fata de alte metode de promovare.

Autocolantul pentru autoturism – cel mai bun element de marketing

Autocolantele inscriptionate sunt considerate instrumente de marketing si advertising valoroase. Standurile personalizate cu aceste elemente sporesc notorietate companiei. In acelasi timp fac cunoscuta o oferta, un eveniment sau o promotie.

Scopul elementelor personalizate cu autocolant inscriptionat nu se rezuma la cel de advertising. Implementat pe autoturismul companiei devine un element de cunoastere. Clientii si colaboratorii pot recunoaste astfel autovehiculul in trafic, in parcare, in intersectii, s.a.

Speram ca aceste informatii au fost valoroase si daca ai un business la inceput de drum, sau doar vrei sa apelezi si alte modalitati de marketing, poti apela la autocolantul inscriptionat pe autoturisme. Cu siguranta, in timp, se va vedea un impact asupra numarului de clienti care iti calca pragul.

4 Replies to “Branding auto – Personalizarea masinilor de firma cu autocolant”

  1. Bună ziua,

    Ma interesează și pe mine va rog o oferta de preț pentru un autocolant pentru mașină, sigla este creata de mine.

    Va las numărul meu de telefon pentru a discuta mai multe detalii: 0786.205.707

    Mulțumesc,

    O seară bună!

    Amalia Mindricel

    1. Buna ziua,
      Va putem furniza autocolantul dar nu prestam și serviciul de aplicare. Puteți apela la o firma care oferă montaje de acest fel.

    1. Buna ziua,
      Va putem furniza autocolantul dar nu prestam și serviciul de aplicare. Puteți apela la o firma care oferă montaje de acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *