Folie protectie solara 79% interior Solarscreen ALU 80 C

Folie protectie solara 79% interior Solarscreen ALU 80 C Folie protectie solara 79% interior Solarscreen ALU 80 C
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Folie protectie solara 79% interior Solarscreen ALU 80 C

Folia de protectie solara ALU 80 C este o folie din poliester de inalta calitate optica, cu depozit de particule anti-IR, avand o captuseala de protectie de unica folosinta dupa instalare. Este o folie ce are un strat rezistent la zgarieturi pentru o durabilitate cat mai mare si usurinta in intretinere in timpul curatarii ferestrelor.

Folia de protectie solara ALU 80 C, este o folie extrem de eficienta in reducerea caldurii solare, dar in acelasi timp continua sa permita trecerea luminii naturale.

Este o folie ce diminueaza mult stralucirea solara iar aspectul de oglinda unidirectionala va asigura intimitatea, oferind in acelasi timp un design modern exteriorului unei cladiri.

Date tehnice:

 • Transmisie solara totala: 24%
 • Transmisie UV: 1%
 • Reflectie lumina vizibila interioara: 60%
 • Reflectie lumina vizibila exterioara: 60%
 • Energie solara totala indepartata: 79%
 • Reducerea stralucirii solare:83%
 • Coeficient de umbrire: 22%

Recomandari pentru aplicare:

 • Panou 2.5mp geam clar – SE RECOMANDA
 • Panou 2.5mp geam fumuriu – SE RECOMANDA
 • Panou 2.5mp geam oglinda fumurie – SE RECOMANDA
 • Panou dublu 5mp geam clar – CU ATENTIE
 • Panou dublu 5mp geam fumuriu – NU SE RECOMANDA
 • Panou dublu 5mp geam oglinda fumurie – CU ATENTIE
 • Geam tip termopan cu Low E – CU ATENTIE
 • Panou dublu 5mp geam de tip STADIP exterior – CU ATENTIE
 • Panou dublu 5mp geam de tip STADIP interior – NU SE RECOMANDA

Caracteristici pentru Folie protectie solara 79% interior Solarscreen ALU 80 C

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior
Grosime material 50 microni
Marca SolarScreen
Durabilitate dupa aplicare 7 ani
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura rola, metru liniar
Certificat de conformitate 1 alu-80c-ro.pdf

Instructiuni de aplicare

1. Spalati bine geamul folosind o solutie facuta din apa cu sapun pusa intr-un pulverizator, o lama de curatare si o racleta. Stergeti bine rama folosind un servetel de hartie.

2. Cu ajutorul unui cutter taiati folia astfel incat sa depaseasca cu 2-3cm marginea exterioara a geamului.

3. Cu ajutorul a doua bucatele de scotch de hartie separati folia de suportul sau.

4. Folosind scotch-ul de hartie fixati folia de geam cu suportul sau catre dumneavostra. In timp ce separati folia de suportul sau, pulverizati o cantitate generoasa de apa cu sapun pe suprafata foliei.

5. Rasuciti folia si aplicati partea cu adeziv pe fereastra.

6. Pulverizati apa cu sapun pe toata suprafata sa pentru a facilita alunecarea fara probleme a racletei.

7. Pentru o cat mai buna aderenta a foliei la geam, folositi racleta de sus in jos, apasand din centru catre margini.

8. Taiati folia la 2 mm fata de margine, astfel incat sa nu atinga marginea ferestrei. Folositi din nou racleta pentru a elimina eventualele bule de aer ramase.

Intretinere dupa aplicare:

 • Utilizatorul va trebui sa astepte 30 de zile de la aplicare inainte de a efectua prima spalare. Nu se recomanda spalarea foliei inainte de acest interval.
 • Nu este bine sa se foloseasca produse abrazive sau perii deoarece pot a deteriora suprafata foliei.
 • Este bine sa se utilizeze un burete sintetic sau o racleta din cauciuc pentru curatare.
 • Trebuie sa spalati regulat folia cu apa limpede la care adaugati un produs neabraziv de curatare a geamurilor la alegere (eventual sapun).
 • Foliile interioare trebuie curatate o dată pe an, indiferent daca sunt aplicate vertical sau orizontal.
 • Foliile exterioare trebuie sa fie curatate de trei ori pe an daca sunt aplicate pe verticala ai de patru ori pe an daca sunt aplicate pe orizontala.

Recenzii produs

Daniel Sas 15.05.2023 13:45 Introducere: Am avut recent o experiență remarcabilă cu o folie de protecție solară pe care am aplicat-o pe geamurile casei mele. Această folie a reușit să îndeplinească toate așteptările mele, protejând împotriva razelor UV și a căldurii, în timp ce oferă și o calitate de primă clasă. Comparând-o cu o altă folie achiziționată ulterior de la un retailer cunoscut din România, pot spune cu încredere că există o diferență imensă între cele două. Voi detalia mai jos motivele pentru care am fost foarte mulțumit de folia de protecție solară pe care am ales-o. Descrierea produsului: Folia de protecție solară pe care am utilizat-o se aplică cu ușurință pe geamuri și oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV și a căldurii. Calitatea materialului este evidentă chiar de la prima atingere. Folia este rezistentă și durabilă, iar aplicația sa uniformă nu a necesitat abilități speciale sau cunoștințe tehnice. Am fost plăcut surprins de rezultatul final, deoarece folia s-a lipit perfect de geamuri și a rămas astfel, fără niciun fel de bule sau imperfecțiuni. Performanța: Proprietățile de protecție ale acestei folii sunt remarcabile. Descrierea produsului a fost completă și precisă, iar folia a îndeplinit în totalitate promisiunile. Razele UV sunt reduse semnificativ, iar cantitatea de căldură intrată în casă s-a diminuat considerabil. Acest lucru a făcut ca încăperile să fie mai răcoroase și mai confortabile, mai ales în zilele caniculare de vară. De asemenea, am observat că mobila și alte obiecte din casă nu mai sunt expuse în mod excesiv la lumina solară, ceea ce previne decolorarea lor treptată. Comparație cu o altă folie: După o experiență atât de pozitivă cu folia de protecție solară menționată mai sus, am decis să achiziționez o altă folie de la un retailer bine-cunoscut din România. Cu toate acestea, am fost extrem de dezamăgit de calitatea și performanța acelei folii. În primul rând, nu avea proprietățile de protecție promovate, iar efectul ei de blocare a razelor UV și a căldurii era minim. În plus, atunci când priveam prin ea, era ca și cum privirea mea ar fi fost învăluită în ceață, ceea ce îmi îngreuna vizibilitatea.
03.05.2023 14:55 Am rezolvat ușor problema căldurii din sufragerie. Recomand.