Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm

Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 57 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm

Folia pentru termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm este o folie din poliuretan cu suport din poliester, cu suprafata neteda, mata si un grad optim de opacitate.

Aceasta folie se poate taia cu usurinta la cutter plotter, iar surplusul se indeparteaza fara probleme. Datorita structurii sale si a gamei variate de culori, se pot crea diverse logo-uri personalizate folosind mai multe culori.

Folia pentru termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm a fost creata pentru a se putea aplica atat pe textilele elastice cat si pe cele sensibile la temperatura inalta.

Se recomanda aplicarea foliei pentru termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilmpe urmatoarele tipuri de tesaturi:

  • bumbac 100%,
  • poliester 100%
  • amestec bumbac / poliester

Caracteristici pentru Folie termotransfer colorata CAD CUT Sportsfilm

Grosime material 85 microni
Marca Stahls
Tip de culoare si textura colorat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare 150°C
Certificat de conformitate 1 1633088616-cad-color-sportsfilm-web.pdf

Instructiuni de aplicare

Instructiuni taiere pe cutter plotter

Inainte de a taia materialul este bine sa testati presiunea cutitului de taiere. Nu uitati: setarile cutitului trebuie ajustate pe masura ce lama se toceste. Pentru rezultate optime, grosimea minima a elementelor taiate (litere, logo-uri, etc) trebuie sa fie de 2mm.

Instructiuni aplicare

Sunt doua modalitati de aplicare:

  • la temperatura de 130° C / timp de 10 secunde
  • la temperatura de 150° C / timp de 5 secunde

Se aplica o presiune medie si se inlatura suportul la cald.

Instructiuni de curatare

  • Se poate spala la masina de spalat la maxim 60° C, folosind un detergent slab.
  • A nu se folosi clorul sau alti inalbitori.
  • Nu se usuca in uscator.
  • Poate fi calcat.

Recenzii produs

Roman Claudiu 29.05.2024 14:33 Super bun ! dupa ce se fac setarile la cutter pentru materialul respectiv se taie perfect si pentru chesti mici