Autocolant decorativ geam ORACAL 8810 Frosted Glass Cast

Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 5 variante

Culoarea afisata depinde de monitorul tau, ca urmare pot exista diferente fata de culoarea reala a autocolantului. Pentru exactitate, poti comanda un Mostrar de culori.

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant decorativ geam ORACAL 8810 Frosted Glass Cast

Autocolantul decorativ pentru geamuri Oracal 8810 Frosted Glass Cast este o folie adeziva cast din PVC, translucida si sidefata, destinata in principal folosirii pentru sablari decorarive pe geamuri fiind o folie rezistenta la intemperii si stabila UV. Avantajul foliei 8810 Frosted Glass Cast il reprezinta suprafata satinata si nelucioasa care inlatura reflexiile nedorite.

Suportul foliei 8810 Frosted Glass Cast il reprezinta un film din poliester cu grosimea de 100 microni iar adezivul este unul permanent, poliacrilic pe baza de solvent.

Autocolantul decorativ pentru geamuri Oracal 8810 Frosted Glass Cast Oracal 8810 Frosted Glass Cast se recomanda a fi folosit pentru obtinerea unor imagini "glaciale" sau atunci cand se doreste sa se sugereze o imagine de sticla gravata sau sablata, oferind o multime de posibilitati pentru a aduce un plus de originalitate vitrinelor magazinelor, a usilor din sticla sau a altor suprafete transparente/semitransparente.

Autocolantul este disponibil in urmatoarea paleta de culori:

  • 5 culori sidefate: argintiu, auriu, roz, verde-menta si albastru deschis.


Dupa aplicare, durabilitatea foliei in exterior este de 7 ani.

Caracteristici pentru Autocolant decorativ geam ORACAL 8810 Frosted Glass Cast

Suprafata de aplicare plana, vitrata
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 80 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 7 ani
Tip de culoare si textura alb, semi-transparent, colorat
Unitatea de masura rola, metru liniar
Temperatura de aplicare > +8°C

Instructiuni de aplicare

In cazul in care se opteaza pentru utilizarea foliei de transfer, datorita suprafetei rugoase a foliei Oracal 8810 Frosted Glass Cast, este recomandata o racletare/presare mai energica a foliei de transfer, operatiune dorita daca se poate chiar inainte de indepartarea suportului.

De asemenea trebuie avut in vedere faptul ca suportul de plastic se indeparteaza de pe folia adeziva si nu invers - se aseaza kitul format din folia Oracal 8810 Frosted Glass Cast si folia de transfer cu suportul de plastic in sus si se indeparteaza suportul.

Suprafetele pe care se va aplica autocolantul trebuie sa fie bine curatate fara urme de praf sau grasimi pentru o cat mai buna aderenta a acestuia.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.