Autocolant imprimare digitala suprafete drepte termen scurt Orajet 3164XRA

Autocolant imprimare digitala suprafete drepte termen scurt Orajet 3164XRA Autocolant imprimare digitala suprafete drepte termen scurt Orajet 3164XRA
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant imprimare digitala suprafete drepte termen scurt Orajet 3164XRA

Autocolantul pentru imprimare digitala suprafete drepte termen scurt ORAJET 3164XRA este o folie monomerica din PVC, autoadeziva. Suprafata acestei folii este tratata impotriva incarcarii electrostatice astfel incat imprimarea are o acuratete mai mare. Adezivul este imbunatatit prin tehnologia RapidAir, datorita careia bulele de aer care pot ramane intre folie si suprafata pe care se aplica sunt eliminate foarte usor prin racletare. Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, permanent si gri, iar folia poate fi alba cu finisaj mat sau lucios.

Autocolantul pentru imprimare digitala suprafete drepte termen scurt ORAJET 3164 se poate imprima cu cerneluri pe baza de solvent, UV si Latex. Este recomandat ca aceasta folie sa fie folosita pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii la exterior pe termen scurt si mediu.

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala suprafete drepte termen scurt Orajet 3164XRA

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii exterior
Grosime material 100microni
Tip adeziv este de tip Rapid Air - poliacrilic pe baza de apa, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 4 ani
Tip de culoare si textura alb
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +10°C
Certificat de conformitate 1 fisa-tehnica-orajet-3164x-d-1845-1.pdf

Instructiuni de aplicare

Seria Orajet 3164XRA se aplica doar pe suprafete drepte/plane si este recomandata pentru printuri digitale de mari dimensiuni pentru aplicatii la exterior.

Instructiuni pentru imprimare
Autocolantele imprimate digital trebuie sa fie manipulate cu un grad ridicat atentie. Pentru a preveni deteriorarea suprafetei sau murdarirea este bine sa folositi manusi de bumbac.
Trebuie verificat aspectul suprafetei autocolantului inainte de imprimare sau de aplicare. 
Verificati tipul de aplicare (interior / exterior) si durabilitatea, atat in specificatiile autocolanteor pentru imprimare digitala cat si in specificatiile cernelurilor si potriviti-le in consecinta.

Uscarea dupa imprimare
Autocolantele imprimate digital proaspat tiparite trebuie lasate sa se usuce pentru a permite reziduurilor de solventi sa se evapore. 
In cazul in care autocolantele proaspat imprimate sunt taiate pe cutter, acestea se pot micsora in zonele tiparite. 
Daca sunt laminate prea devreme (in functie de cerneala utilizata), acest lucru poate afecta functionalitatea autocolantului (puterea adeziva, durata de viata, etc.) deoarece solventii remanenti nu se mai pot evapora. 
Daca nu a fost lasat sa se usuce suficient inainte de laminare, autocolantul se micsoreaza. Iar daca este deja aplicat pe suprafata dorita, acest lucru poate duce la incretiri si desprinderi de la margine.
De aceea, recomadarea noastra este de a lasa autocolantul la uscat dupa imprimare digitala cel putin 72 de ore (culcat sau agatat) inainte de laminare sau de utilizare.

Laminarea
Laminarea autocolantelor imprimate digital folosind jet de cerneala este recomandata pentru a le asigura o viata mai lunga la o calitate optima (luciu, intensitatea culorilor, deteriorare mecanica, etc). 
Foliile de laminare Oraguard sunt recomandate pentru o serie de calitati:

  • sporesc intensitatea culoarilor
  • confera aspectul dorit al suprafetei (lucioasa, mata, semi-lucioasa) 
  • ofera o excelenta protectie impotriva razelor UV ale soarelui care pot distruge pigmentili de culoare
  • ofera protectie impotriva umiditatii si frecarilor 
  • murdaria poate fi indepartata cu usurinta prin utilizarea de agenti de curatare obisnuiti 

Recomandam folosirea simultana a autocolantelor si a foliilor de laminare de la acelasi producator si de acelasi tip (ex. autocolant PVC monomer laminat cu folie PVC monomer si autocolant PVC polimer laminat cu folie PVC polimer) pentru a nu aparea tensiuni in materialul final. Din același motiv, recomandam ca temperatura laminatorului sa nu fie mai mare de + 30 °C.

Se recomanda laminarea cu urmatoarele folii: Oraguard 200, Oraguard 210, Oraguard 210DU, Oraguard 215, Oraguard 215DU, laminare care se va face numai la rece.

Dupa printarea foliei, trebuie avut grija ca cerneala sa se usuce complet pentru a preveni orice risc in procesul de laminare. Suprafetele pe care materialul urmeaza sa fie aplicat trebuie cu rigurozitate curatate de praf, grasimi sau orice contaminare care ar putea afecta aderenta materialului. Suprafetele proaspat lacuite sau vopsite trebuie lasate la uscat cel putin 3 saptamani inainte ca folia sa fie aplicata.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.