Autocolant imprimare digitala suprafete plane adeziv transparent Orajet 3162

Autocolant imprimare digitala suprafete plane adeziv transparent Orajet 3162 Autocolant imprimare digitala suprafete plane adeziv transparent Orajet 3162
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 2 variante

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Autocolant imprimare digitala suprafete plane adeziv transparent Orajet 3162

Autocolantul pentru imprimare digitala suprafete plane cu adeziv transparent Orajet 3162 este o folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 100 microni, suport din hartie siliconata si greutatea de 135 g/mp.

Adezivul acestei folii autocolante este poliacrilic, pe baza de apa, removabil, transparent, iar suprafata autocolantului Orajet 3162 este tratata impotriva incarcarii electrostatice, pentru o acuratete mai mare a imprimarii.

Autocolantul pentru imprimare digitala suprafete plane cu adeziv transparent Orajet 3162 este disponibil in variantele alb si transparent, cu suprafata lucioasa sau mata si poate fi imprimat cu printare de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent, UV si Latex.

Datorita faptului ca manevrarea repetata a materialului duce la deteriorarea foliei (murdarire, rupturi, amprente, zgarieturi), autocolantul pentru imprimare digitala suprafete plane cu adeziv transparent Orajet 3162 se comercializeaza exclusiv la rola!, nu la metraj.

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala suprafete plane adeziv transparent Orajet 3162

Suprafata de aplicare plana
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 100 microni
Tip adeziv poliacrilic pe baza de apa, removabil
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 4 ani
Metoda de printare solvent, UV si Latex
Tip de culoare si textura alb, transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare >+10° C

Instructiuni de aplicare

Autocolantul pentru imprimare digitala suprafete plane cu adeziv transparent Orajet 3162 se aplica doar pe suprafete drepte sau plane.

Instructiuni pentru imprimare
Autocolantele imprimate digital trebuie sa fie manipulate cu un grad ridicat atentie. Pentru a preveni deteriorarea suprafetei sau murdarirea este bine sa folositi manusi de bumbac.
Trebuie verificat aspectul suprafetei autocolantului inainte de imprimare sau de aplicare. 
Verificati tipul de aplicare (interior / exterior) si durabilitatea, atat in specificatiile autocolanteor pentru imprimare digitala cat si in specificatiile cernelurilor si potriviti-le in consecinta.

Uscarea dupa imprimare
Autocolantele imprimate digital proaspat tiparite trebuie lasate sa se usuce pentru a permite reziduurilor de solventi sa se evapore. 
In cazul in care autocolantele proaspat imprimate sunt taiate pe cutter, acestea se pot micsora in zonele tiparite. 
Daca sunt laminate prea devreme (in functie de cerneala utilizata), acest lucru poate afecta functionalitatea autocolantului (puterea adeziva, durata de viata, etc.) deoarece solventii remanenti nu se mai pot evapora. 
Daca nu a fost lasat sa se usuce suficient inainte de laminare, autocolantul se micsoreaza. Iar daca este deja aplicat pe suprafata dorita, acest lucru poate duce la incretiri si desprinderi de la margine.
De aceea, recomadarea noastra este de a lasa autocolantul la uscat dupa imprimare digitala cel putin 72 de ore (culcat sau agatat) inainte de laminare sau de utilizare. 

Laminarea

Pentru laminarea autocolantului imprimare digitala pentru suprafete plane cu adeziv transparent Orajet 3162 se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 200, Oraguard 210, Oraguard 210 DU, Oraguard 215, Oraguard 215DU. Aplicarea unei laminari are numeroare avantaje:

  • sporeste intensitatea culoarilor
  • confera aspectul dorit al suprafetei (lucioasa, mata, semi-lucioasa) 
  • ofera o excelenta protectie impotriva razelor UV ale soarelui care pot distruge pigmentili de culoare
  • ofera protectie impotriva umiditatii si frecarilor 
  • murdaria poate fi indepartata cu usurinta prin utilizarea de agenti de curatare obisnuiti 

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.