Autocolant imprimare digitala ultra transparent Orajet 3952F

Autocolant imprimare digitala ultra transparent Orajet 3952F Autocolant imprimare digitala ultra transparent Orajet 3952F Autocolant imprimare digitala ultra transparent Orajet 3952F

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Preturile includ TVA

Prezentare Autocolant imprimare digitala ultra transparent Orajet 3952F

Autocolantul pentru imprimare digitala Orajet 3952F este o folie adeziva autocolanta premium cast din PVC, cu grosimea de 50 de microni, lucioasa si ultra transparenta. Se aplica doar pe suprafete plane sau putin curbate.

Autocolantul Orajet 3952F este folosit in special pentru decorarea suprafetelor vitrate cu printuri colorate foarte clare (suprafetele neimprimate nu trebuiesc inlaturate deoarece nu modifica in nici un fel claritatea gemului, autocolantul nefiind observat)

Adezivul este transparent, poliacrilic pe baza de solvent, semi-permanent, iar suportul este din poliester, siliconat pe o singura parte, avand grosimea de 75 microni.

Printarea  (cu cerneala pe baza de solvent, UV sau latex)) si laminarea se realizeaza conform instructionilor producatorului.

Dupa aplicare, durata de viata in exterior a foliei neprintate este de 7 ani.

Pentru laminare, se recomanda utilizarea foliei Oraguard 252F.

Caracteristici pentru Autocolant imprimare digitala ultra transparent Orajet 3952F

Suprafata de aplicare plana, curbata
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 75 microni
Tip adeziv Poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 7 ani
Metoda de printare digital (UV, latex, solvent)
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura rola
Temperatura de aplicare > +10°C

Instructiuni de aplicare

Producatorul Orafol ofera o gama foarte larga de autocolante pentru imprimare digitala pentru aplicatii din cele mai diverse. Fiecare dintre aceste autocolante are folii de laminare potrivite in functie de caracteristicile fiecaruia.
Pentru a va asigura o utilizare conform specificatiilor este important sa respectati instructiunile legate de pregatirea si aplicarea autocolantelor pentru imprimare digitala.

Instructiuni pentru imprimare
Autocolantele imprimate digital trebuie sa fie manipulate cu un grad ridicat atentie. Pentru a preveni deteriorarea suprafetei sau murdarirea este bine sa folositi manusi de bumbac.
Trebuie verificat aspectul suprafetei autocolantului inainte de imprimare sau de aplicare. 
Verificati tipul de aplicare (interior / exterior) si durabilitatea, atat in specificatiile autocolanteor pentru imprimare digitala cat si in specificatiile cernelurilor si potriviti-le in consecinta.

Uscarea dupa imprimare
Autocolantele imprimate digital proaspat tiparite trebuie lasate sa se usuce pentru a permite reziduurilor de solventi sa se evapore. 
In cazul in care autocolantele proaspat imprimate sunt taiate pe cutter, acestea se pot micsora in zonele tiparite. 
Daca sunt laminate prea devreme (in functie de cerneala utilizata), acest lucru poate afecta functionalitatea autocolantului (puterea adeziva, durata de viata, etc.) deoarece solventii remanenti nu se mai pot evapora. 
Daca nu a fost lasat sa se usuce suficient inainte de laminare, autocolantul se micsoreaza. Iar daca este deja aplicat pe suprafata dorita, acest lucru poate duce la incretiri si desprinderi de la margine.
De aceea, recomadarea noastra este de a lasa autocolantul la uscat dupa imprimare digitala cel putin 72 de ore (culcat sau agatat) inainte de laminare sau de utilizare.

Laminarea
Laminarea autocolantelor imprimate digital folosind jet de cerneala este recomandata pentru a le asigura o viata mai lunga la o calitate optima (luciu, intensitatea culorilor, deteriorare mecanica, etc). 
Foliile de laminare Oraguard sunt recomandate pentru o serie de calitati:

  • sporesc intensitatea culoarilor
  • confera aspectul dorit al suprafetei (lucioasa, mata, semi-lucioasa) 
  • ofera o excelenta protectie impotriva razelor UV ale soarelui care pot distruge pigmentili de culoare
  • ofera protectie impotriva umiditatii si frecarilor 
  • murdaria poate fi indepartata cu usurinta prin utilizarea de agenti de curatare obisnuiti 

Recomandam folosirea simultana a autocolantelor si a foliilor de laminare de la acelasi producator si de acelasi tip (ex. autocolant PVC monomer laminat cu folie PVC monomer si autocolant PVC polimer laminat cu folie PVC polimer) pentru a nu aparea tensiuni in materialul final. Din același motiv, recomandam ca temperatura laminatorului sa nu fie mai mare de + 30 °C.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.
Aboneaza-te chiar acum la newsletter si primesti 10% DISCOUNT la urmatoarea ta comanda si acces exclusiv la toate promotiile noastre!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate
NEWSLETTER Fii la curent cu noutatile!
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.