Folie protectie caroserie auto cu self-healing Oraguard 2815+ Stone Guard Film

Folie protectie caroserie auto cu self-healing Oraguard 2815+ Stone Guard Film Folie protectie caroserie auto cu self-healing Oraguard 2815+ Stone Guard Film Folie protectie caroserie auto cu self-healing Oraguard 2815+ Stone Guard Film
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Folie protectie caroserie auto cu self-healing Oraguard 2815+ Stone Guard Film

Aceasta noua varianta de folie pentru protectia caroseriei auto, Oraguard 2815+ Stone Guard se remarca printr-o rezistenta ridicata la factori mecanici si chimicale. Se regasete in 2 variante transparente: mata sau lucioasa, iar suprafata ei se autoregenezeaza. Totodata respinge apa (are efect hidrofob) si murdaria, prevenind astfel ingalbenirea foliei.

Oraguard 2815+ Stone Guard este o folie din poliuretan, conceputa special pentru aplicarea pe masini. Folia are o rezistenta excelenta la rupere si protejeaza masinile impotriva murdariei sau a pietricelelor care deterioreaza vopseaua la impact.

Datorita poliuretanului, aceasta folie are o flexibilitate ridicata (chiar daca are 160 de microni), iar structura si grosimea ii ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi, rupere si socuri mecanice.

Oraguard 2815+ Stone Guard are o transparenta foarte mare (ca urmare nu distorsioneaza in nici un fel culoarea masinii), un grad foarte mare de protectie UV, iar suportul este din PET mat, cu grosime de 75 microni.

Dupa aplicare, durata de viata a foliei in exterior este de 10 ani.

Caracteristici pentru Folie protectie caroserie auto cu self-healing Oraguard 2815+ Stone Guard Film

Suprafata de aplicare plana, curbata, complexa
Aplicatii interior, exterior
Grosime material 160 microni
Tip adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Marca Orafol
Durabilitate dupa aplicare 10 ani
Tip de culoare si textura transparent
Unitatea de masura metru liniar
Temperatura de aplicare > +10°C

Instructiuni de aplicare

Pregatirea masinii
Pentru a obtine un rezultat optim, curatati autovehiculul cu o zi inainte de a aplica folia de protectie. In general, autovehiculului trebuie curatatat cu agenti de curatare conventionali (detergenti), de preferat mecanic (a nu se spala manual). Nu utilizati substante care participa la formarea unui strat de acoperire (cum este ceara).

Verificati temeinic suprafetele si marginile pentru reziduurile de ceara sau agenti de lustruire si indepartati-le cu agenti de curatare industriali sau cu agenti de indepartare a siliconului (numai izopropanolul este eficient).

Suprafetele pe care trebuie lipita folia trebuie sa fie intotdeauna curatate cu izopropanol . Aceasta va indeparta cel mai eficient toate rezidurile agentilor de curatare utilizati anterior (nu se recomanda utilizarea alcoolului).

Uscati temeinic autovehiculul, utilizati suflanta cu aer cald (foehn) pentru a indeparta orice umiditate reziduala, in special umezeala blocata sub garniturile de cauciuc.

In general, se recomanda aplicarea umeda a foliei Stone Guard 270, cu toate acestea, utilizatorii experimentati pot dori sa faca aplicatii uscate.

Aplicarea umeda trebuie realizata numai in lunile calde ale anului cu temperaturi de + 18 ° C, astfel incat sa se permita evaporarea rapida a oricarei umezeali reziduale si atingerea rezistentei obligatorii.

Pulverizati apa cu detergent pe partea adeziva deschisa a foliei si a suprafetei care trebuie acoperita cu folie. Plasati folia de protectie pe suprafata pe care doriti sa o aplicati si apasati-o cu miscari succesive; asigurati-va ca apa prinsa intre masina si adeziv este complet inlaturata.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.