Folie transfer termic imprimabila bumbac si poliester Siser Colorprint PU

Folie transfer termic imprimabila bumbac si poliester Siser Colorprint PU Folie transfer termic imprimabila bumbac si poliester Siser Colorprint PU Folie transfer termic imprimabila bumbac si poliester Siser Colorprint PU
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Culoare autocolant 1 varianta

Tip autocolant

Latime autocolant

Adauga in cos Adauga in wishlist
Monteaza singur Oricare ar fi proiectul tau, alege accesoriile potrivite si montajul devine foarte simplu. Pentru aceasta folie aveti nevoie de:
Comenzile inregistrate pana la ora 10:00 sunt livrate in aceeași zi lucratoare. Comenzile inregistrate dupa ora 10:00 sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile inregistrate in weekend sunt livrate Luni. Pentru detalii privind programul cu ocazia Sarbatorilor legale consultati sectiunea Contact.

Prezentare Folie transfer termic imprimabila bumbac si poliester Siser Colorprint PU

Folia de transfer termic imprimabila pentru bumbac si poliester Siser Colorprint PU este o folie mata sau lucioasa de culoare alba, din poliuretan, foarte subtire si flexibila. Aceasta are suportul din poliester, pentru:

 • printere care imprima termic, cu cerneala pe baza de rasini (ROLAND PC 60, ROLAND PC 600, GERBER EDGE si FARGO)
 • pentru printere care imprima cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent (Roland VersaCamm SP-300, Soljet, etc.)
 • pentru printere care imprima cu cerneluri pe baza de Latex.

Folia de transfer termic imprimabila pentru bumbac si poliester Siser Colorprint PU are o buna stabilitate dimensionala in momentul imprimarii datorita suportului special si are o buna adeziune pe materialul de inscriptionat. Grosimea este de 80 microni, fiind un material subtire si elastic,

Imprimarea se face in conditii optime, cu o buna rezolutie, datorita tratamentului special aplicat suprafetei; iar decolarea surplusului se face in bune conditii daca materialul este taiat cu un cutit in stare buna.

Transferul termic este recomandat sa se realizeze cu folia de termotransfer Siser TTD Easy, iar pentru evitarea posibilitatii aparitiei bulelor de aer, aplicarea acesteia se va executa, pe cat posibil, cu laminatorul.

Se recomanda aplicarea foliei de transfer termic imprimabila Siser Colorprint PU pe urmatoarele tipuri de tesaturi:

 • bumbac 100%,
 • poliester 100%
 • amestecuri poliester-bumbac

Caracteristici pentru Folie transfer termic imprimabila bumbac si poliester Siser Colorprint PU

Suprafata de aplicare flexibila
Grosime material 80 microni
Marca Siser
Metoda de printare solvent, ecosolvent, latex
Tip de culoare si textura alb
Unitatea de masura metru liniar
Temperatura de aplicare 155°C

Instructiuni de aplicare

Instructiuni de imprimare:

 • daca printati latex, se recomanda setarea temperaturii de print intre 75°C - 85°C (daca temperatura este prea mare la printul latex, adezivul se va fixa pe suportul foliei, ceea ce va ingreuna/impiedica transferul pe folia de termotransfer Siser TTD Easy.
 • nu este nevoie ca materialul sa se lase la uscat dupa imprimare. Acesta se poate aplica imediat.

Instructiuni de aplicare:

 • suportul foliei de transfer termic Siser Colorprint PU se indeparteaza dupa imprimare; se recomanda ca suportul foliei sa fie indepartat de pe folia de termotransfer Siser TTD Easy si nu invers, altfel, folia poate ramane pe suport (in 3-4 secunde de la aplicare)
 • pentru o aplicare in conditii optime,recomandam o precalcare a materialului textil ce urmeaza a fi inscriptionat.
 • la temperatura de 155° C / timp de 15 secunde
 • se aplica o presiune medie si se inlatura suportul la cald, dupa 3-5 secunde de la aplicare.

Instructiuni de curatare:

 • Se poate spala la masina de spalat la maxim 40° C, folosind un detergent slab.
 • A nu se folosi clorul sau alti inalbitori.
 • Nu se usuca in uscator.
 • Poate fi calcat cu imprimeul pe interior.

Deoarece exista multe tipuri de textile pe piata, noi recomandam testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folia de termotransfer si materialul textil ce se doreste a fi imprimat. Temperatura si timpii de transfer au un caracter orientativ, deoarece sunt rezultat al testelor si experientei noastre practice.

Recenzii produs

Ne pare rau, inca nu exista nicio recenzie pentru acest produs.